Doneren aan stichting JWNR Anbi Anbi
Kijken naar de mogelijkheden voor een ortheseOuders en kinderen zijn gespannen nu het traject begintMihaela vindt het aanmeten interessantDe mal van de ortheseOnderzoek door orthopedisch chirurgMarian en Claudiu in ziekenhuis Iasi(sep.2013)Marian en Claudiu die in 2013 onderzocht worden voor medische ingreepvergroeing voetjes Marian en ClaudiuMw Milos (Darmoperatie bekostigd door JWNR) 2012Christi (Revalidatie na ongeluk 2011)Medische hulpIoana uit Bacau(2011)geopereerd ivm epileptische aanvallen

Medische zorg

Stichting Jacob's Well zet zich in voor kinderen, wezen en ouderen die medische hulp nodig hebben, maar waar financiële middelen ontbreken, waardoor er geen medische zorg geboden kan worden. De hulp varieërt van het bekostigen tot het organiseren van een operatie en/of revalidatie in Roemenië, wanneer dat niet mogelijk is gebeurd dat in Nederland.

 


19 oktober 2013 is na vele onderzoeken door een orthopedisch chirurg besloten in eerste instantie de kinderen een orthese aan te laten meten voor een periode van 6 maanden en de komende 3 weken kinotherapie.
De verwachting is dat de voetjes daardoor nog iets bij kunnen trekken en hopelijk een operatie uitgesteld kan worden.
De kinderen hopen half november de orthese aan te hebben en daarnaast krijgen ze orthopedische schoenen.


Mihaela en Claudiu hebben in November de orthese gekregen; 24-uur per dag moeten ze die dragen. Na ca 6 maanden worden de vorderingen bekeken!


In augustus 2014 hebben de kinderen hun 2e set orheses gekregen; er is sprake van een kleine zichtbare verbetering na de eerste periode!


Deel dit bericht met uw vriendengroep!